Protesi dental blanes girona

Pròtesi dental

Som la teva clínica especialitzada en pròtesi dental a Blanes, Girona

Una pròtesi dental és un element artificial destinat a restaurar l’anatomia d’una o diverses peces dentàries, restaurant també la relació entre els maxil·lars, alhora que retorna la dimensió vertical, i reposa les dents.

Protesi parcial removible

Pròtesi parcial removible

Les pròtesis amovibles es dissenyen i fabriquen de manera que el pacient pugui col·locar-la-hi i llevar-la-hi quan el necessiti, la qual cosa facilita enormement la seva higiene.

Protesi completa removible

Pròtesi completa removible

La pròtesi amovible és una pròtesi dental que es pot llevar i tornar a posar per a netejar-la, i que es recolza en les mucoses i genives.

Protesi dental fixa sobre dents

Pròtesi fixa sobre les dents

És una opció més econòmica perquè no requereix la col·locació d’implants, però afecta les dents que l’han de suportar i requereix un major nivell d’higiene oral.

Protesi fixa sobre implantes blanes

Pròtesi fixa sobre implants

Les pròtesis sobre implants dentals constitueixen la forma més innovadora còmoda i estètica de reposar les dents perdudes.

Clinica Dental Dentista en Blanes Girona

Sóm d’aquí, sóm de Blanes.

Més informació sobre pròtesi dental?

Envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació.

    (*) He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de MASIP FABREGAS, S.L. per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

    Els camps marcats amb un (*) son obligatoris.

    Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail familydent@familydent.com amb la paraula BAIXA o clicant aquí.

    Pots trucar-nos al 972 352 672. També pots visitar-nos al carrer de la Fe 5 a Blanes.