Radiologia dental

Radiologia dental

Som la teva clínica especialitzada en radiologia i diagnosis digital a Blanes, Girona

A través de la radiologia generem imatges de l’interior del cos mitjançant raigs i altres tècniques digitals i de simulació en 3D.

Utilitzem aquesta informació per al diagnòstic, pronòstic i planificació del tractament de malalties del cos i de la cavitat oral.

Ortopantografia

Ortopantografia

A l’ortopantomografia també se la coneix com a radiografia panoràmica dental. Fa possible la realització de diagnòstics i la planificació de procediments de manera segura, fiable i eficaç.

tac dental 3d blanes girona

TAC Dental 3D

El TAC dental 3D o Tomografia Axial Informatitzada és una tècnica innovadora que utilitza una dosi mínima de raigs X per a obtenir imatges en tres dimensions de les estructures anatòmiques del pacient, en el nostre cas de peces dentals, ossos maxil·lars, superiors i inferiors, teixits tous i trajectòria dels nervis.

Escáner dental 3d

Escáner Dental 3D

Es tracta d’un dispositiu digital que s’utilitza per a capturar mides tridimensionals de la boca del pacient. Mitjançant el seu programari es recrea la dentadura amb una precisió que supera en molt les tradicionals amb motlle, i això ens ajuda en moltíssims tractaments diferents.

Clinica Dental Dentista en Blanes Girona

Sóm d’aquí, sóm de Blanes.

Més informació sobre radiologia dental?

Envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació.

    Accepto les polítiques de privacitat.

    Els camps marcats amb un (*) son obligatoris.

    Pots trucar-nos al 972 352 672. També pots visitar-nos al carrer de la Fe 5 a Blanes.