dentadura fixa

Dentadura fixa a Blanes, Girona

Moltes persones es refereixen com a “dentadures postisses fixes” al que els odontòlegs anomenem com a pròtesis fixes sobre implants.

Es tracta d’una pròtesi sobre quatre, sis o vuit implants dentals, que subjecten la pròtesi que es col·loca damunt d’ells.

A diferència de les dentadures postisses convencionals, les pròtesis completes sobre implants s’integren directament a l’os, per la qual cosa no tenen problemes d’ajust.

Amb una “dentadura postissa fixa” t’oblidaràs que no tens les teves dents naturals.

Aquest tipus d’implants dentals ajuden a recuperar tota l’estètica i funcionalitat d’una boca amb dents naturals als pacients que han perdut totes les seves dents o que els tenen molt danyats.

Implants per a dentadures fixes

Què són les dentadures fixes sobre implants?

Un implant dental és bàsicament un caragol, generalment de titani, que es col·loca a l’interior de l’os del maxil·lar o la mandíbula del pacient.

L’implant compleix les funcions de l’arrel natural: absorbeix els cops que es produeixen en la masticació.

La seva excel·lent funcionalitat es deu al fet que, després que es col·loquin en el maxil·lar o en la mandíbula, el teixit ossi creix i es genera una osteointegració.

Depenent de l’estat del teixit ossi del pacient, la dentadura postissa fixa pot col·locar-se sobre un nombre major o menor d’implants.

Els implants permeten substituir una arcada dental completa amb només quatre, sis o vuit implants osteointegrats.

Dentadura fixa sobre implants

Normalment, com més avançada l’edat, més implants són necessaris: per això les rehabilitacions completes solen fer-se sobre vuit “caragols” osteointegrats.

Després de la intervenció quirúrgica per a col·locar els implants en l’os, és necessari que tant els teixits ossis com els de les genives se sanin en i cicatritzin.

Aquest procés pot portar entre 10 i 12 setmanes fins a la col·locació de la dentadura postissa fixa, que pot estar confeccionada en metall-ceràmica o zirconi, si es desitja la millor estètica possible.

Dentadura fixa sobre implants laboratori dental blanes girona

A diferència d’altres clíniques dentals, a Familydent tenim el nostre propi laboratori dental just al costat de la clínica.

El fet de tenir el laboratori dental justa al costat, en ajuda a integrar l’equip de laboratori dins del procés de diagnosis i elecció del tractament.

Aquesta és un avantatge de la qual es poden beneficiar els nostres pacients.

Més informació sobre el nostre laboratori dental a Blanes.

Dentadura fixa amb implants

Avantatges de les dentadures postisses fixes.

La dentadura fixa a través d’implants té com a principal particularitat la seva integració en l’os, i aquesta característica és la que els atorga nombrosos avantatges sobre les pròtesis dentals de posar i treure: les dentadures postisses de tota la vida.

Una dentadura postissa s’adhereix als teixits tous de la geniva i a pesar que es pugui aconseguir una adherència bastant bona, els problemes d’ajust solen ser constants per a les persones que opten per elles.

Dentadura fixa amb implants

Els implants dentals tenen la particularitat de què els són tan còmodes que molts pacients acaben oblidant-se que no són les seves dents naturals, perquè es mantenen sempre fixos.

No senten incomoditats en el paladar, no s’enlairen i els permeten riure, parlar, menjar amb tota tranquil·litat i confiança. L’experiència és pràcticament igual a tenir una dentadura natural.

Som els teus especialistes en dentadures fixes a Blanes, Girona.

Dentadura fixa amb implants a girona preu

A Familydent posem a la teva disposició tot el nostre equip mèdic i humà

Els pacients 360º són aquells que estan cansats de donar voltes per tota mena de clíniques i no solucionen els seus problemes dentals.

Són pacients que han deixat tractaments a mig fer o que han solucionat els seus problemes odontològics de manera inadequada.

Els nostres tractaments d’estètica dental:

Vols més informació sobre protesi dental?

Envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació.

    (*) He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de MASIP FABREGAS, S.L. per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

    Els camps marcats amb un (*) son obligatoris.

    Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail familydent@familydent.com amb la paraula BAIXA o clicant aquí.

    Pots trucar-nos al 972 352 672. També pots visitar-nos al carrer de la Fe 5 a Blanes.