implants cigomatics

Implants cigomàtics a Blanes, Girona

Els implants zigomàtics són un tipus d’implant que es col·loquen en pacients quan ha tingut una gran pèrdua d’estructura òssia.

La pèrdua d’estructura òssia pot ser causada perquè la persona ha estat sense dents durant bastant temps i, per tant, no hi ha hagut estimulació i l’os s’ha reabsorbit.

La pèrdua avançada d’os es pot donar en persones que han viscut aquestes situacions:

 • Malaltia periodontal
 • Ús de dentadures postisses o pròtasi removibles
 • L’edat també és un factor important i pot fer que l’os es vagi reabsorbint

Familydent valorem de forma personalitzada si aquest tractament és adequat per a cada pacient i les possibles alternatives.

Implants zigomàtics de titani

Principals característiques dels implants zigomàtics

La diferència essencial que existeix entre els implants dentals zigomàtics i els més comuns, és que els primers es col·loquen a la cavitat bucal, però s’ancoren a l’os zigomàtic.

Això fa que els implants siguin de major longitud. Els implants zigomàtics solen arribar als 35 o 55 mm (els implants comuns solen tenir com a màxim 18 mm).

Implants zigomàtics arcada completa

En quins casos s’ha d’optar per implants dentals zigomàtics?

Es tracta d’un tractament complex i bastant invasiu. Aquests implants se solen recomanar únicament quan s’ha de rehabilitar l’arcada completa i només quan el pacient ha tingut una gran pèrdua òssia al maxil·lar.

Tot i que no és un tractament molt habitual, quan es fa servir, el resultat és molt bo, ja que permet l’osteointegració dels implants. Per tant, té una gran taxa d’èxit a llarg termini.

implants zigomatics laboratori dental blanes girona

A diferència d’altres clíniques dentals, a Familydent tenim el nostre propi laboratori dental just al costat de la clínica.

El fet de tenir el laboratori dental justa al costat, en ajuda a integrar l’equip de laboratori dins del procés de diagnosis i elecció del tractament.

Aquesta és un avantatge de la qual es poden beneficiar els nostres pacients.

Més informació sobre el nostre laboratori dental a Blanes.

Colocació implants zigomatics

Col·locació dels implants zigomàtics

A Familydent realitzarem les proves necessàries per a la planificació personalitzada de la cirurgia.

Es tracta d’una intervenció que es realitza amb anestèsia local. Tot i que, depenent de les necessitats de cada pacient, també es pot fer amb sedació conscient.

El pacient podrà gaudir de la seva nova dentadura fixa el mateix dia de la intervenció. No obstant això, és comú que l’especialista fixi una pròtesi provisional fins que la geniva i els teixits de l’os hagin cicatritzat.

Som els teus especialistes en implants zigomàtics a Blanes, Girona.

Implants zigomàtics preu blanes girona

A Familydent posem a la teva disposició tot el nostre equip mèdic i humà

Els pacients 360º són aquells que estan cansats de donar voltes per tota mena de clíniques i no solucionen els seus problemes dentals.

Són pacients que han deixat tractaments a mig fer o que han solucionat els seus problemes odontològics de manera inadequada.

Els nostres tractaments d’estètica dental:

Vols més informació sobre implants zigomàtics?

Envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació.

  (*) He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

  Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de MASIP FABREGAS, S.L. per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

  Els camps marcats amb un (*) son obligatoris.

  Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail familydent@familydent.com amb la paraula BAIXA o clicant aquí.

  Pots trucar-nos al 972 352 672. També pots visitar-nos al carrer de la Fe 5 a Blanes.