Sense lletra petita!


Un implant no és un cargol, no el col.loca qualsevol i no és més barat per comprar més quantitats, llavors on està la trampa?, no hi ha, simplement hem de llegir la lletra petita, llavors veurem aparèixer les paraules que no surten als anuncis, ni a les ofertes; aditaments, corones sobre implants, serveis de cirurgía, transepilelials, estudi implantològic, òs iofilitzat, membrana... I donc vaja sorpressa! el pressupost ara val el mateix o més. A familydent, els papers clars i la qualitat per davant.

Demana hora!

Benvinguts a la clínica dental 2.0


Generic placeholder image

visita

Eval.luació de la situació i les necessitats de la boca, així doncs es portaran a terme diferents exploracions, fotografies intraorals, radiografies i videos. Amb tota aquesta informació li ensenyem al pacient els possibles tractaments i li resolem els dubtes.

Generic placeholder image

Family4Planning

amb les dades recollides a l´exploració i amn l´acceptació del pressupost es prendran uns models al pacient per poder ser escanejats i estudiats, L´equip de Family4 composat per un cirurjà, un prostodoncista, un especialista en estètica i un protèsic faran una simul.lació i un estudi digital de tot el tractament, asignant totes i cada una de les fases i professionals.

Generic placeholder image

HandsOn

Cirurgia guiada, Càrrega immediata o Digital Smile Design, són paraules que volem que deixin de ser sinònim de luxe dental, i es convertèixin en quelcom quotidià, pr això Familydent posa a disposició dels seus pacients aquestes tecnologies sense costs adicionals, donç creiem que la qualitat és la nostra raó de ser

Generic placeholder image

CadCam

Totes les nostres pròtesis fixes i sobre implants estan fetes amb els últims avenços en materials, diseny computeritzat i mecanitzat en 5 eixos, el que permet fer pròtesis més exactes, amb més ajustatge i més qualitat, reduïnt el nombre de visites i millorant l esxperiència a clínica.

DSD

digital smile design
Un nou concepte en Odontologia, i farem fotografies de la cara del pacient i es treballarem sobre aquestes imatges de forma digital, el que ens permet dibuixar el nou somriure i ajustar-lo a les faccions i necessitats estètiques de cada persona. Els especialistes de Familydent real.litzen una simul.lació en la que el pacient pot participar i opinar del que serà el seu nou somriure.

Al teu Servei


Professionals y Tecnologia

Posem al teu abast els professionals i les tècniques més adequades per el teu tractament! Cirurgia guiada, implants en un dia, ortodòncia invisible, imatge Tac 3D.

Valor Afegit

Primera visita gratuïta, presupuestos sin letra pequeña, servicio de atención al paciente, tarjetas de fidelización, descuentos para mayores y colectivos.

Flexibilitat

T´oferim horaris adaptats a les teves necessitats, obrim els migdies i t´oferim tractamentsseriats per reduïr el nombre de visites.

Facilitats

Adequem el tipus de tractament a les teves possibilitats econòmiques o bé et facilitem la financiació!

Conveni col.laboració CDBLANES


Més aventatges i descomptes especials per la familia del cdBlanes

familydent vol unir el seu nom al del futbol base del cdBlanes, creiem fermament en el treball i l´esforç que dediquen als nostres fills tant a la formació de jugadors com la de persones, i es per això que hem arribat a un acord per col.laborar junts el que resta d´any i l´any vinent.

No es tracta tant sols d´una esponsorització, també permetrà a la familia del cdBlanes accedir a unes condicions i descomptes especials.

Entra i descobreix quant pots estalviar-te en els teus tractaments dentals, sense haber de pagar carísimes mútues, ni abonar quotes.

Veure condicions »

samarreta partit


Vols que la teva empresa o el teu col.lectiu tingui similars aventatges?

Si tens una empresa, o formes part d´un club esportiu o una associació y pots estar interessat en els aventatges que t´oferim a familydent no dubtis en omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Omple aquest formulari »

samarreta partit

Demana hora...

Omple aquest formulari amb les teves dades i preferències, sel.lecciona les dates que més et convinguin per la teva visita, i nosaltres et contestarem lo abans possible.

(Els missatges rebuts abans de les 12:00 am es tornaràn al migdia, els missatges rebuts fins les 19:00 es contestaran el dia després.)

No oblidis sel.lecionar les tres dates possibles, ens podrem fer una idea de les teves preferències en cas de no poder oferir-te les hores sel.leccionades.Acceptació Llei Protecció Dades
Siusplau introdueix el resultat de la suma.


Demana Hora!


La nostra primera visita és gratuïta! Demana hora per telèfon, omple el formulari o bé fes-nos arribar un e-mail i et contestarem lo abans possible!

tel. 972 35 26 72

C/fe nº 5 baixos (blanes)