Enblanquiment dental blanes

Enblanquiment dental a Blanes, Girona.

L’emblanquiment dental és un tractament clínic que té com a principal objectiu aconseguir unes dents més blanques sense danyar la salut de les nostres dents.

Tot i que es tracta d’un tractament estètic, també és un procediment mèdic i per tant s’ha d’aplicar sota la supervisió d’un especialista.

L’emblanquiment dental no és inofensiu, ja que pot portar conseqüències irreversibles, així que es recomana fer-ho faci únicament a una clínica dental.

Abans de realitzar qualsevol mena de tractament sempre és imprescindible realitzar un diagnòstic complet. Una bona planificació i control del tractament germanitzaran un resultat òptim i també possibles problemes de salut dental.

Causes de l’enfosquiment de les dents

Mantenir una correcta higiene bucal és el principal factor que ens ajudarà a mantenir el color natural de les nostres dents.

També es desaconsella el consum de certs productes o aliments que poden alterar la tonalitat de les dents, com per exemple el cafè o el tabac.

Tipus de taques a les dents

Taques a les dents enblanquiment dental a Blanes Girona

Tot i que la higiene bucal i el consum de certs aliments, productes o substàncies altera el color natural de la dent, també existeixen altres causes.

T’ho expliquem a continuació:

Taques intrínseques o endógenes

Aquest tipus de taques apareixen durant la formació de les dents, especialment desprès d’haver consumit determinats medicaments.

Durant aquest període de formació es pot haver patit algun traumatisme o fractura, i per tant, el color de la dent es pot haver modificat.

Aquest canvi de tonalitat també és freqüent del mateix envelliment de les dents. Adquireixen una tonalitat més fosca.

Enblanquiment dental de taques intrinsigues i endogenes a blanes girona

Taques extrínseques o exógenes

Aquestes són el tipus de taques directament relacionades amb el consum d’aliments, productes o substàncies.

Hi ha aliments que tenen agents pigmentants molt potents, com per exemple el vi, el té i el cafè, i altres productes com el tabac.

A banda, aquestes taques es poden generar amb l’abús en el consum de determinats col·lutoris orals i pastes de dents amb base de Clorhexidina.

Enblanquiment dental de taques extrinseques exogenes a blanes girona
Tipus d'enblanquiment dental

Tipus d’emblanquiment dental

A Familydent realitzem dos tipus de tècniques d’emblanquiment dental: per fotoreactivació o emblanquiment dental per fèrules.

Enblanquiment dental fotoactivació a clinica blanes girona

Emblanquiment per fotoreactivació

L’emblanquiment dental és un tractament d’estètica que només es realitza a clínica.

És el tractament més ràpit, ja que només necessita 1 o 2 sessions per aconseguir la tonalitat desitjada.

Primer apliquem una capa protectora a les genives i desprès apliquem un gell d’emblanquiment a les dents.

Finalment, per activar el producte que permet l’emblanquiment, apliquem llum ultraviolada.

Es poden repetir sessions per aconseguir la tonalitat desitjada.

Ferula enblanquiment dental clinica blanes girona

Emblanquiment per fèrules

L’emblanquiment a través de fèrules es poden realitzar a casa, però sempre amb la supervisió de la nostra clínica.

Tot i que és una solució efectiva que permet aclarir la tonalitat dental, també és bastant més lenta que la fotoreactivació, ja que la concentració d’agents actius és menor.

És possible trobar tractament similars per internet o fins i tot a farmàcies, però l’efectivitat és menor i el risc de patir algun inconvenient mèdic és superior.

Nosaltres recomanem que qualsevol mena d’emblanquiment dental es faci sota la supervisió d’un especialista.

Conseqüències com la debilitació de l’esmalt dental és irreversible.

Nuestro tratamiento del blanqueamiento dental, el más efectivo

Millor enblanquiment dental de clinica a Blanes a Girona

Tot pacient que vol un emblanquiment dental sempre desitja tenir les dents tan blanques com sigui possible, al mínim temps necessari i sense complicacions mèdiques.

A Familydent recomanem un tractament combinat de fotoreactivació i que després es pugui continuar a casa sota la nostra supervisió.

T’expliquem quin és el nostre protocol.

El protocol d’emblanquiment dental a Familydent

1) Fem una revisió mèdica i comencem amb una higiene dental i prenem com a referència el color inicial de les teves dents.

2) A través de l’escàner dental intraoral 3D t’agafem mides de la teva boca. Aquestes serviran per produir les fèrules que farem servir posteriorment.

3) És important que abans de començar el tractament facis servir una pasta de dents i un col·lutori dental específic per previndre la sensibilitat dental i evitar possibles molèsties.

4) Realitzarem diverses sessions d’emblanquiment dental per fotoreactivació al mateix dia. El nostre gel té una gran quantitat de principis actius blanquejadors els quals s’activaran i seran molt efectius a l’hora de reduir tonalitats.

5) Llavors començarem amb la segona part del tractament. Et donarem la fèrula i la xeringa amb el producte blanquejant i t’explicarem com fer-ho servir. Tot sota la nostra supervisió.

6) Un cop acabat el tractament a casa, gràcies al tractament combinat, hauràs aconseguit un gran resultat i veuràs un gran canvi en el teu somriure.

7) Si vols mantenir al llarg del temps la tonalitat aconseguida, podràs fer neteges dentals periòdiques i fins i tot podràs aprofitar la fèrula per fer nous tractaments de manteniment.

Vols més informació sobre emblanquiment dental?

Envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació.

  (*) He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

  Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de MASIP FABREGAS, S.L. per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

  Els camps marcats amb un (*) son obligatoris.

  Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail familydent@familydent.com amb la paraula BAIXA o clicant aquí.

  Pots trucar-nos al 972 352 672. També pots visitar-nos al carrer de la Fe 5 a Blanes.

  enblanquiment dental profesional clinica a Blanes a Girona

  Recomanacions després d’un emblanquiment dental

  Després d’haver fet un tractament d’emblanquiment dental o qualsevol sessió de manteniment, és recomanable continuar amb les següents pautes:

  • Durant les següents 24-48 h. Es desaconsella menjar aliments que siguin pigmentants o que puguin tacar les dents. Com per exemple cafè, té, vi o fruites del bosc.
  • No prendre begudes molt fredes, ja que les dents estaran molt sensibles i tindràs molèsties.
  • Encara que siguis fumador, et desaconsellem que fumis en les properes 24-48 h, ja que durant aquest període el fet de fumar pot malmetre els resultats obtinguts.
  • Mantenir una correcta higiena bucodental es bàsic per no perdre eficacia. Raspalla’t les dents tres vegades a dia i utilitza fil dental.

  Som els teus especialistes en emblanquiment dental a Blanes, Girona.

  Disseny del somriure a Blanes Girona

  A Familydent potenciem la teva millor versió i t’elevem al quadrat.

  Cadascú de nosaltres som únics i genuïns. No necessitem comparar-nos amb els altres i molt menys amb temes d’estètica o imatge personal. A Familydent podem ajudar-te a potenciar la teva millor versió. A fer-te sentir en plenitud tal com ets, a elevar-te al quadrat.

  Els nostres tractaments d’estètica dental:

  Vols més informació sobre emblanquiment dental?

  Envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació.

   (*) He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

   Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de MASIP FABREGAS, S.L. per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

   Els camps marcats amb un (*) son obligatoris.

   Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail familydent@familydent.com amb la paraula BAIXA o clicant aquí.

   Pots trucar-nos al 972 352 672. També pots visitar-nos al carrer de la Fe 5 a Blanes.