Ortodoncia a blanes girona

Ortodòncia

Som la teva clínica especialitzada en ortodòncia a Blanes, Girona

L’ortodòncia és una especialitat de l’odontologia que estudia, prevu i corregeix les alteracions del desenvolupament, les formes de les arcades dentàries i la posició dels maxil·lars

L’ortodòncia restableix l’equilibri tan en forma com en funció de la boca i de la cara, millorant també l’estètica facial.

A més, l’ortodòncia s’enfronta a problemes que van molt més enllà que la simple col·locació de les dents, afronta la correcció de les alteracions en el maxil·lar superior i en la mandíbula, alteracions de la cara i, sobretot, trastorns funcionals de la masticació.

Ortodoncia brackets metalics blanes girona

Ortodòncia amb brackets metàlics

L’ortodòncia amb brackets metàl·lics és el sistema més tradicional que existeix. És un sistema més econòmic però totalment fiable i efectiu per a qualsevol mena d’ortodòncia.

Ortodòncia invisible

Ortodòncia invisible

L’ortodòncia invisible es realitza a través d’alineadors transparents de treure i posar. Els quals, són ideals per moure les dents fins a la posició correcta i també per netejar i tenir una correcta higiene bucal.

Ortodoncia invisible blanes girona

Sistema invisalign

Tot i que col·laborem amb diferents laboratoris d’ortodòncia invisible, el sistema Invisalign ha esdevingut el sistema d’ortodòncia més avançat tecnológicament. És molt valorat pels nostres pacients.

Ortodoncia infantil

Ortodòncia infantil

L’ortodòncia infantil és la correcció de les dents i ossos de la boca mal col·locats mitjançant aparells fixos (brackets), amovibles o retenidors.

Ortodoncia adolescents a blanes girona

Ortodòncia per a adolescents

Es recomana iniciar el tractament entre els 9 i els 16 anys, ja que és el període en què es dóna el creixement més gran i desenvolupament dels maxil·lars i acaba el recanvi de les dents temporals.

ortodoncia per a adults

Ortodòncia per a adults

L’ortodòncia en els adults té un punt de partida molt diferent dels nens. Els ossos ja no creixen, vaig poder haver-hi pèrdua de peces dentals o fins i tot de l’os que suporta les dents; així com tractaments anteriors, com ara corones, implants, etc.

Ortodoncia majores de 50 anys

Ortodòncia per a majors de 50 anys

L’ortodòncia per a majors de 50 anys pot ser la solució per millorar el benestar i els futurs anys de vida dels nostres pacients. També té unes particularitats i limitacions molt especials.

Ortodoncia brackets zafiro

Ortodòncia amb brackets safir

Els brackets de safir són una ortodòncia estètica fabricada a partir de safir, un mineral transparent i de gran duresa. És un tractament dirigit a aquelles persones que valoren l’estètica.

Ortodoncia amb brackets ceramics

Ortodòncia amb brackets ceràmics

Els brackets ceràmics són un tipus d’ortodòncia molt més discret que els brackets convencionals. Els brackets ceràmics es tornen pràcticament imperceptibles entre les dents del pacient, a causa de la seva tonalitat de color ivori.

Clinica Dental Dentista en Blanes Girona

Sóm d’aquí, sóm de Blanes.

Més informació sobre ortodòncia?

Envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació.

    (*) He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de MASIP FABREGAS, S.L. per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

    Els camps marcats amb un (*) son obligatoris.

    Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail familydent@familydent.com amb la paraula BAIXA o clicant aquí.

    Pots trucar-nos al 972 352 672. També pots visitar-nos al carrer de la Fe 5 a Blanes.