DSD disseny de somriures

DSD. Disseny del somriure a Blanes, Girona.

El disseny del somriure o DSD (Digital Smile Design), és un revolucionari sistema que ens permet dissenyar el somriure ideal per a cada pacient, tenint en compte les característiques facials úniques.

Realitzem una entrevista per saber quin son els teus objectius personals. Realitzem un estudi mèdic per validar l’adequació del tractament. Agafem mides exactes de la teva boca amb l’escàner intraoral 3D i també fem fotografies i vídeos.

Després, traspassem tota aquesta informació a un sistema automatitzat sobre el qual aconseguim un disseny digitalitzat del teu somriure ideal.

Creem un model no definitiu del teu somriure, d’aquesta manera podràs provar-te’l abans de la producció final.

Podràs opinar i intervenir en el disseny i tenir control total sobre el resultat final. El somriure dels teus somnis és possible.

En què consisteix el disseny de somriures?

Escaner 3d durant el disseny de sonrises

1º – Escàner 3D

Agafarem mides de la teva boca a través de l’escàner intraoral 3D. El fet de tenir digitalitzada la teva boca ens permetrà fer un disseny personalitzat amb total precisió.

Sessió fotogràfica DSD disseny del sonriure

2º – Sessió fotogràfica i de vídeo

Farem una breu sessió fotogràfica i de vídeo. Farem servir aquestes imatges per conèixer les proporcions de la teva cara i dissenya el teu somriure perfecte.

Disseny 3d del somriure DSD

3º – Disseny digital 3D al nostre laboratory

Traslladarem tota la informació al nostre propi laboratori. El nostre tècnic protesic farà una proposta de disseny per al teu somriure.

Mockup disseny del somriure DSD

4º – Prova de mockup

Farem una maqueta provisional del teu somriure amb una impressora 3D. T’emocionaràs veient com quedarà el teu somriure. Podràs corregir detalls concrets abans de la seva producció final.

Carillas dentales estica y cosmetica para disseny de somriures

5º – Producció definitiva

Després d’acceptar la proposta de disseny podràs triar els materials i acabats finals. Llavors, realitzarem la producció definitiva.

DSD disseny de sonriures estetica dental

6º – Somriure perfecte

Finalment et cridarem perquè vinguis a la clínica i et col·locarem els definitius. Per fi tindràs el somriure que sempre havies desitjat i el teu mateix hauràs participat en el seu disseny.

Som els teus especialistes del disseny del somriure a Girona.

Disseny del somriure a Blanes Girona

A Familydent potenciem la teva millor versió i t’elevem al quadrat.

Cadascú de nosaltres som únics i genuïns. No necessitem comparar-nos amb els altres i molt menys amb temes d’estètica o imatge personal. A Familydent podem ajudar-te a potenciar la teva millor versió. A fer-te sentir en plenitud tal com ets, a elevar-te al quadrat.

Els nostres tractaments d’estètica dental:

Vols més informació sobre el nostre disseny del somriure?

Envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació.

    (*) He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de MASIP FABREGAS, S.L. per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

    Els camps marcats amb un (*) son obligatoris.

    Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail familydent@familydent.com amb la paraula BAIXA o clicant aquí.

    Pots trucar-nos al 972 352 672. També pots visitar-nos al carrer de la Fe 5 a Blanes.