odontopediatria a blanes girona

Odontopediatria

Som la teva clínica especialitzada en odontopediatria a Blanes, Girona

L’odontopediatría és l’especialitat odontològica que atén la salut bucodental de bebès, nens i nenes i també adolescent des d’abans del seu naixement i fins a la seva joventut.

S’encarrega de prevenir i detectar possibles anomalies en les dents, genives i mandíbules dels més petits i tractar-les de manera correcta, per a evitar que el problema pugui arribar a afectar les peces definitives.

A Familydent guiem el creixement facial i el desenvolupament dental dels nens al llarg de la infància i adolescència, prevenir la maloclusió i també prevenir la por al dentista en el pacient, evitant l’aparició de fòbies i pors que, en la majoria dels casos, persistiran fins a l’edat adulta.

Ortodoncia infantil en Blanes Girona

Ortodòncia infantil

L’ortodòncia infantil és un tractament habitual per a nens i nenes que corregeix problemes tant funcionals com estètics com a prevenció per a la seva edat adulta.

Higiene dental infantil Blanes Girona

Higiene dental infantil

L’educació en higiene dental permet que els nens sentin la cura bucodental com una part més de la seva rutina diària des d’una edat molt primerenca i la duguin a terme amb naturalitat, prevenint el desenvolupament de futurs problemes com la càries i, més endavant, la malaltia periodontal.

Clinica Dental Dentista en Blanes Girona

Sóm d’aquí, sóm de Blanes.

Més informació sobre odontopediatria?

Envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació.

    Accepto les polítiques de privacitat.

    Els camps marcats amb un (*) son obligatoris.

    Pots trucar-nos al 972 352 672. També pots visitar-nos al carrer de la Fe 5 a Blanes.