Periodoncia dental blanes girona

Periodòncia dental

Som la teva clínica especialitzada en periodòncia dental a Blanes, Girona

La periodòncia és l’especialitat que preveu, diagnostica i tracta les malalties que afecten d’una forma o una altra a les genives, al ciment radicular i a l’os alveolar.

Les principals malalties periodontals són la gingivitis i la periodontitis. Una gingivitis no tractada sol derivar en periodontitis comunament coneguda com a piorrea i acabar amb la pèrdua de peces dentals.

Es pot revertir la gingivitis començant amb una bona higiene oral per a controlar la placa bacteriana i seguint amb l’eliminació del carrall, borses periodontals i altres agents nocius.

Neteja dental blanes girona

Neteja dental o Tartrectomía

La tartrectomia, més coneguda com a higiene dental, elimina el carrall, la placa bacteriana i les taques de les dents. És un procediment mèdic bàsic per a prevenir la periodòncia.

Més informació sobre neteja dental.

periodontograma blanes girona

Periodontograma: Control de les genives

El periodontograma és una fitxa on registrem les dades que observem en realitzar una exploració detallada dels teixits periodontals i periimplantaris.

Manteniment periodontal a blanes girona

Manteniment Periodontal

El manteniment periodontal és la fase posterior a un tractament periodontal i el seu objectiu és preservar la salut periodontal del pacient i evitar possibles complicacions.

Piorrea periodontitis blanes girona

Piorrea o periodontitis

La periodontitis o malaltia periodontal (piorrea), és una malaltia crònica infecciosa produïda per bacteris.

Raspat allisat radicular blanes girona

Raspat i allisat radicular

El raspat i l’allisat radicular són tècniques bàsiques en el tractament de les malalties periodontals (malalties de les genives).

Cirurgia periodontal a blanes girona

Cirurgia Periodontal

Tècnica utilitzada per a tractar els teixits de la boca afectats per la malaltia periodontal o piorrea, una infecció bacteriana crònica que ataca a genives, lligament i os que envolten a la dent.

Gingivectomia Blanes Lleida

Gingivectomia

La gingivectomia estètica aconsegueix millorar el teu somriure. Es tracta d’un tractament d’estètica dental que s’indica per al somriure gingival.

Clinica Dental Dentista en Blanes Girona

Sóm d’aquí, sóm de Blanes.

Més informació sobre periodòncia dental?

Envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació.

    (*) He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de MASIP FABREGAS, S.L. per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

    Els camps marcats amb un (*) son obligatoris.

    Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail familydent@familydent.com amb la paraula BAIXA o clicant aquí.

    Pots trucar-nos al 972 352 672. També pots visitar-nos al carrer de la Fe 5 a Blanes.