Cirugia Oral

Cirurgia oral

Som la teva clínica dental especialitzada en cirurgia oral a Blanes, Girona.

A Familydent, sabem que la salut oral és fonamental per al teu benestar general. És per això que els nostres especialistes en cirurgia oral estan a la teva disposició per a ajudar-te a mantenir un somriure sa i radiant.

Des de l’extracció de queixals del judici fins a la col·locació d’implants dentals, oferim una àmplia gamma de tractaments quirúrgics de la més alta qualitat. A més, la nostra atenció personalitzada i l’ús de les últimes tecnologies ens permeten oferir-te la millor cura en tot moment.

No esperis més per a lluir el somriure que mereixes! Contacta amb nosaltres per a programar la teva consulta i descobreix com podem ajudar-te.

Fenestración de caninos

Fenestració de canins

Aquest procediment consisteix a eliminar l’os i la mucosa al voltant d’una dent inclosa amb la finalitat d’alliberar i visualitzar la corona de la dent, permetent a l’ortodoncista col·locar un bracket i portar aquesta dent a l’arcada.

Cirugía de cordales impactados y muelas del juicio

Cordals impactats o cirurgia de queixals del judici

Aquesta cirurgia és un procés ambulatori que es realitza a la nostra clínica i dura entre 30 i 60 minuts. En el procediment, el nostre cirurgià oral, després d’anestesiar i sedar al pacient, curta la geniva i extreu l’os que cobreix el molar.

Cirugía de implantes

Cirurgia d’implants

La cirurgia d’implants dentals és un procediment que reemplaça les arrels de les dents amb perns metàl·lics que semblen caragols i reemplaça la dent que manca, o danyat, amb una dent artificial que té el mateix aspecte i que compleix la mateixa funció que les dents reals.

Cirugía guiada

Cirurgia oral guiada

La cirurgia guiada per ordinador és una tècnica que permet col·locar els implants dentals en el lloc exacte de l’arcada. La intervenció és planificada prèviament mitjançant l’ajuda d’un ordinador i de la tecnologia 3D.

Cirugía periodontal

Cirurgia periodontal

La cirurgia periodontal és la tècnica odontològica que tracta els teixits orals afectats per malalties infeccioses i inflamatòries. Un procediment terapèutic amb el qual controlem la infecció, detenim la inflamació i reconstruïm les estructures danyades en les genives.

cirugia pre protesica

Cirurgia preprotètica

La cirurgia preprotètica és la intervenció quirúrgica que es duu a terme en el procés de la col·locació d’una nova pròtesi. Aquesta cirurgia es duu a terme tant abans de la col·locació de la pròtesi com en els moments de reajustament d’una pròtesi col·locada amb anterioritat.

Injerto de hueso

Implant d’os

Un empelt d’os és un procediment quirúrgic que s’utilitza per a regenerar o reconstruir el teixit ossi en àrees on hi ha hagut pèrdua o deterioració de l’os. Durant el procediment, es col·loca un nou os o material sintètic en la zona afectada, la qual cosa estimula el creixement de nou teixit ossi i ajuda a restaurar la funció i l’estètica de la zona tractada. Aquest procediment s’utilitza comunament en l’odontologia per a preparar el lloc d’un implant dental o per a tractar la malaltia periodontal avançada.

injerto de encias

Trasplantament de geniva

Un transplante de genives és un procediment quirúrgic en el qual es pren teixit de la pròpia boca del pacient o s’utilitza un material sintètic per cobrir zones on la geniva s’ha retirat o ha sofert recessió. El transplante de genives pot ajudar a prevenir la pèrdua òssia i a reduir la sensibilitat dental. A més, pot millorar l’estètica dental, ja que pot cobrir les arrels exposades i fer que les dents es vegin més llargues i saludables. Aquest procediment s’utilitza comúment en l’odontologia per tractar la malaltia periodontal avançada o per millorar l’aparença de la somriure del pacient.

Clinica Dental Dentista en Blanes Girona

Som d’aquí som de Blanes.

Més informació sobre cirurgia oral?

Envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació.

    (*) He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de MASIP FABREGAS, S.L. per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

    Els camps marcats amb un (*) son obligatoris.

    Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail familydent@familydent.com amb la paraula BAIXA o clicant aquí.

    Pots trucar-nos al 972 352 672. També ens pots visitar al carrer de la fe 5 a Blanes.