Dubtes i consultes

Dudas y consultes covid 19

Escoltem-nos a nosaltres mateixos

Mantenir el coronavirus a ratlla és responsabilitat de tots. Si durant els últims 14 dies no has presentat cap símptoma de la Covid-19, pots concertar cita a la nostra clínica dental aquí.

Accedir a informació correcta i veraç és fonamental per al control d’aquest nou virus. Per aquest motiu, hem creat aquest apartat de dubtes i consultes.

Responsable comnunicacion

Pregunta’ns i resol els teus dubtes

Si tens algun dubte o alguna pregunta relacionada amb la transmissió de la Covid-19, a la nostra clínica hem habilitat un canal de comunicació directe.

Gemmà Fàbregas és la responsable de gestionar i donar resposta a totes i cada una de les preguntes que puguis tenir sobre aquest tema.

Stop covid

App “Stop covid-19 CAT”

És una aplicació mòbil del Canal Salut de la Generalitat de Catalunya que té un doble objectiu. El primer és donar resposta a les necessitats d’informació de la ciutadania en relació amb la Covid-19 a través d’un qüestionari que indica la possibilitat de tenir-la.

El segon objectiu és recopilar dades de la població per poder crear mapes de calor per confeccionar el mapa de confinament.

Pots descarregar l’app aquí:

Informació oficial

Amb l’objectiu d’oferir informació oficial tant de la Covid-19 com de la seva evolució, a continuació t’oferim algunes fonts d’informació oficials: