Gestió d’equip

Gestion equipo

La nostra clínica està formada per un excel·lent equip professional i humà. Totes i cada una de les accions que duem a terme a la clínica les realitzem amb un únic objectiu: oferir-te un servei adequat que permeti portar a terme el teu tractament en condicions adequades de seguretat i control d’higiene.

Atesa la situació excepcional que s’ha generat arran de l’aparició de la Covid-19, hem creat un pla de gestió d’equips que desenvolupem en 4 fases.

Protocols mèdics de seguretat

Protocolos médicos de seguridad

Hem desenvolupat els protocols d’actuació basant-nos en les recomanacions i les pautes marcades pel COEC (Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya) i el Ministerio de Sanidad.

Consens en la forma de treballar

Consenso forma trabajar

Aquests protocols els hem treballat i consensuat amb tot l’equip de la clínica ABANS de tornar a iniciar l’activitat després de la quarantena.

Vols més informació?

Inici de l’activitat diària

Reuniones de equipo

El que fem CADA DIA per iniciar l’activitat de la clínica és reunir-nos 30 minuts abans de rebre el primer pacient i repassar, una vegada més, tots els protocols d’actuació, repassar l’agenda de tractaments del dia i comentar millores que cal desenvolupar, si n’hi ha.

Protocol avans entrar clinica

Control diari i evolució

Checklist

Durant el desenvolupament del dia a dia a la clínica, anem parlant amb l’equip sobre diversos aspectes importants:

  • Com esteu vosaltres com a pacients, si teniu algun dubte o hi ha alguna cosa que ens vulgueu comentar.
  • Parlem entre nosaltres per comentar, al moment, si hi ha alguna cosa per canviar o millorar i posar-ho en marxa amb la màxima brevetat.

Evidentment, estem 100% predisposats a escoltar els teus comentaris i/o plantejaments de millora, perquè junts ho superarem.

Moltes gràcies per seguir amb nosaltres.