Es recomendable un blanqueamiento dental

Si tens dubtes sobre la seguretat que t’ofereix l’emblanquiment dental, te les resolem a continuació. És cert que pots usar uns certs productes a la teva casa, després de la correcta rentada bucodental, però no sempre aconseguiràs lluir un somriure completament saludable.

La taques a les dents i la necessitat de blanquejar-los

Tot i que tinguis una correcta higiene bucal de manera diària, és possible que les teves dents no aconsegueixin aquesta tonalitat blanca que demostren la seva bona salut i neteja. Molts productes que consumim, com el cafè o determinats aliments i medicaments, poden canviar l’esmalt de les peces dentals. Per sort, sempre pots recórrer a l’emblanquiment professional, però que tan segur resulta?

Primer de tot, has de saber que estar en les millors mans et facilita la millor atenció i, per descomptat, et dona la seguretat que mereixes pel que fa a la salut bucodental. L’expert pot usar diferents mètodes per a aconseguir que les teves dents tornin a lluir amb aquest blanc natural i brillant.

Alguns blanquejadors poden estar composts amb químics que poden afectar una boca amb malaltia periodontal. Per això, la revisió prèvia de l’odontòleg és tan important, per a determinar que pots rebre un tractament o l’altre.

D’aquesta manera, una vegada que ha estat analitzat el teu cas de manera detallada, l’especialista determinarà el procés a seguir per a aconseguir el resultat esperat. Has de saber que algunes peces dentals necessiten un tracte especial, com les que presenten un empastament. També, el fet d’haver utilitzat excessiva quantitat de fluor pot causar taques que no sempre són fàcils d’eliminar en una sola sessió.

Sigui com sigui el mètode usat per l’odontòleg, has de saber que, el primer que farà, serà analitzar el teu cas amb la finalitat de trobar l’alternativa més adequada per a la teva boca.

¿Qué métodos profesionales de blanqueamiento existen?

Són diverses les opcions a les quals podem recórrer. Des de realitzar la neteja en la zona exterior de la peça dental, fins a arribar a la zona interior d’aquesta, especialment si ens acabem de fer una endodòncia.

Per mitjà d’una fèrula individualitzada i la col·laboració del pacient a la seva casa, aconseguim també el resultat esperat. Una altra opció és l’aplicació de llum led freda. Aquesta foto activació obté acabar amb les taques que no han pogut eliminar els mètodes anteriors.

Davant l’aparició de necrosi en l’àrea de la polpa, l’emblanquiment intern sembla ser una excel·lent alternativa, després del tractament per a pal·liar la malaltia que la causava.

Després que hagis passat per alguns d’aquests mètodes, l’especialista et recomanarà la prevenció mitjançant una dieta saludable i una higiene diària adequada.

L’emblanquiment dental és completament segur, sobretot, si et poses a les mans d’un odontòleg qualificat, que hagi revisat el teu cas de manera individualitzada.